Ny bokning

(inklusive förberedelse)

(inklusive återställning)

Önskas fika eller lunch?

RecoLab har ett öppet utställningskök med kafékänsla, här går utmärk att ta med eller beställa fika och lättare lunch. Om du önskar fika och/eller lunch vänligen kontakta Bruket Kaffebar, bruketkaffebar@gmail.com. Hanna & William har god kännedom om RecoLabs pentry och odlingsbädd, lokala grödor nyttjas, och ordnar fantastiskt god fika och lunch. Hanna kan skräddasy luncher och även ordna presentation och matlagningsaktiviteter för bokade sällskap.

Auditoriet/showroom

Auditoriet går att boka som möteslokal. Det finns plats för 50 st sittande gäster. Stolar ställs fram efter behov. Auditoriet är utrustad med AV teknik som möjliggör bra videokonferens och hybridmöten.

Obs att rådande coronarestriktioner gäller, max 8 får samlas vid en bokning.

Auditoriet ligger i en utställningslokal. Vid fikapaus finns ett pentry och tillgång till olika utställningsytor som berättar om H+, Tre rör ut och RecoLab. Kaffe kan bryggas på plats och utmärkta möjligheter att duka fram fika. Antal personer som max får vistas samtidigt i utställningslokalen: 150 st.

Önskas värd/värdinna vid bokningen kan det innebära allt från service inför bokningen, tekniksupport, guidad tur i utställningen eller presentation av RecoLab i auditoriet. Ni planerar detta tillsammans inför bokningen.

Önskas ingen värd/värdinna disponerar ni lokalen på egen hand. Det finns ingen garanti för support på plats.

Partners (NSR, SBF, NSVA och ÖKAB) bokar auditoriet kostnadsfritt.

Önskas Värd/Värdinna?

Vid önskemål om värd/värdinna kontaktar RecoLab administratör för bokningen för vidare planering. Vi kan bistå med allt från service inför besöket, tekniksupport, guidad tur eller presentation av RecoLab.

Mötesrum vån 2

Detta mötesrum har plats för 10 sittande vid konferensbord. Rummet är utrustad med AV teknik som möjliggör bra videokonferens och hybridmöten.

Obs att rådande coronarestriktioner gäller, max 8 får samlas vid en bokning.

Önskas värd/värdinna vid bokningen kan det innebära allt från service inför bokningen, tekniksupport, guidad tur i utställningen eller presentation av RecoLab. Ni planerar detta tillsammans inför bokningen.

Önskas ingen värd/värdinna disponerar ni mötesrummet på egen hand. Det finns ingen garanti för support på plats.

Partners (NSR, SBF, NSVA och ÖKAB) bokar mötesrummet kostnadsfritt.

Önskas Värd/Värdinna?

Vid önskemål om värd/värdinna kontaktar RecoLab administratör för bokningen för vidare planering. Vi kan bistå med allt från service inför besöket, tekniksupport, guidad tur eller presentation av RecoLab.

Studiebesök/Guidad tur

Personal från RecoLab guidar i utvecklingsanläggningen. Guidningen inleds med en kort presentation i auditoriet och därefter går vi in i utvecklingsanläggningen. Bokningen som helhet tar 45-60 min beroende på frågor.

Kostnad: 120 kr/person

Utställningslokal + Mötesrum

Utställningslokalen har ett auditorium för 55 st sittande. Presentationsvägg har en projiceringsyta är 4×2 m med kreativ visualisering som pausbild. Lokalen hyser en mingelutställning med fokus på H+, Tre rör ut med RecoLab som fokus för utställningsberättelsen. Ett öppet pentry möjliggör trevlig fikaplats eller lunchmingel.

RecoLab personal kan inleda och guida i utställningslokal, kryssa då i ruta för support/värd önskas så kontaktar vi er för vidare planering.

P-bank

RecoLab har en mobil urinoar som kan användas vid olika arrangemang runt om i Helsingborg eller grannkommuner.

Urinoaren beskriver pedagogiskt näringsåtervinningen som sker på RecoLab. P står för pee (=kissa) & kemisk betäckning för fosfor.

RecoLab har tagit fram P-bank i samarbete med PULS AB. PULS ombesörjer driften och kör ut och hämtar P-banken efter beställning.

Partners (NSR, ÖKAB, NSVA, SBF) bokar P-banken kostnadsfritt. Kostnad för övriga: 9600 kr/dag (8h)